Projektledelse

Posted by on Aug 24, 2012 in Services | 0 comments

Projektledelse

 

 

 

 

 

 

 

 

En stor del af et vellykket byggeprojekt bliver grundlagt i planlægningsfasen.

Det kan være en ordentlig mundfuld, selv at skulle stå for hele byggestyringen. Her har Sixpence stor erfaring og kan være din støtte i det omfang, der er brug for. Der kan spares mange penge med en god planlægning.

Det er alfa omega at få lagt en god sammenhængende plan og et budget for sit forestående projekt. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser og samtidig sikres en god helhed i det færdige resultat.

Det er vigtigt at få udarbejdet en tidsplan for selve processen, så tingene sker i den korrekte rækkefølge. Her vil man kunne se om ønskede deadlines er realistiske. Projekter hvor flere forskellige parter er involveret, må det betegnes som et must, at man arbejder ud fra en fælles masterplan.

På større projekter hvor der skal indhentes tilbud fra forskellige håndværkere, er et kvalificeret udbudsmateriale vigtigt. Så der ikke kan bliver tvivl om arbejdets omfang, kvalitet, mm.